En per diem-formel for Excel

Dagpenger er utgiftene som trengs for å leve per dag. Virksomheten bruker dagpengesatsen for å bestemme beløpet som skal refunderes eller tillates sine ansatte for utgifter som påløper på vegne av virksomheten. Formelen for dagpenger kan beregnes i Microsoft Excel.

Definisjon

Dagpenger betyr per dag. I virksomheten er det kostnaden per dag å leve hjemmefra.

Komponenter

Avhengig av avstanden hjemmefra, kan komponentene i en dagpeng inkludere mat, losji, uforutsette utgifter og transportutgifter. Dagpenger er et flatt dollarbeløp for hver dag.

Beregning

Dagpenger = Mat (frokost + lunsj + middag) + Transport (.55 x antall miles) + Tilfeldigheter + losji (rompris + skatt)

Transport og matkostnader

Internal Revenue Service setter transportkostnadene per kilometer. I noen år har reisende tillatt 55 øre per mil, og i andre har det vært 58 øre per mil. Vanligvis gjelder dagpenger når en tur er 50 miles eller mer unna hjemmet. Godtgjørelsen for mat er satt, i henhold til de generelle matkostnadene i en stat eller fylker. For steder med høyere levekostnader, som New York, vil dagpengekostnadene for mat være høyere.

Tilfeldigheter og losji

Det er lurt å budsjettere med uventede tilfeldigheter og å inkludere dette i formelen. Bruk av rabatterte reisesider hjelper deg med å planlegge losjiutgifter og gir en endelig kostnad for dagpenning.

Per Diem refusjoner

Utgiftene som påløper kan refunderes. Bare hold oversikt over alle turutgifter og send inn kvitteringene.