April Nyhetsbrev Ideer

Å komme med nye temaer for et nyhetsbrev kan være utfordrende. April måned er forbundet med mange helligdager, noe som gir mulighet for noen spennende nyhetsbrev. Hold leserne interessert ved å overraske dem med et april-tema.

Aprils narr

April Fools er kjent som en dag fylt med hoaxes, gags og god humor. Sørg for at april-nyhetsbrevet blir lest omslag for å dekke med en spesiell konkurranse. Lag en spesiell "fooler" -artikkel som beskriver en dum hendelse eller falske nyheter. Forsikre deg om at det passer for publikum. La leserne sende en e-post til redaktøren og gjette hvilken artikkel som er falsk. Ha tombola inkludert alle menneskene som hadde riktig svar. Kunngjør vinneren i neste tillegg av nyhetsbrevet. Det er en fin måte å feire April Fools Day og lage et interaktivt, minneverdig nyhetsbrev.

Vårfornyelse

April og vår går hånd i hånd. Våren er sesongen for fornyelse og ny begynnelse. Tilpass temaet til publikum. Ta med artikler for rask vårrengjøring i et "Working Mom" ​​nyhetsbrev, eller tips for å organisere et skrivebord for et ansattes nyhetsbrev. Et bedriftsnyhetsbrev kan inneholde artikler om eventuelle endringer i selskapet eller fremheve organisasjonens mål. Hold artiklene friske for å få nyhetsbrevet i april.

Jordens dag

Jordens dag anerkjennes i april måned. Med et jorddagstema, ha informasjonsartikler om risikoen for å forsømme jorden. Ha en seksjon som gir tips om hvordan du kan bli mer miljøvennlig på kontoret og under pendlingen. Fremhev selskapet ved å markere innsatsen de gjør for å være jordvennlige. Ha en flervalgs trivia quiz med fakta om planeten for et interaktivt element.

Religiøse høytider

April er trolig mest kjent for de religiøse høytidene. Påske og påske holdes i april og kan hjelpe organisasjoner med å bygge enhet. Avhengig av publikum, ha artikler om høytiden. Som fyllstoff inkluderer du populære ferieoppskrifter. Inkluder en funksjon som dekker familiens eier eller partner om hva de gjør i ferien. For et ukentlig nyhetsbrev, må leserne sende e-post om favorittferieminnene de skal inkludere i neste utgave.

Jazz Appreciation Month

April er Jazz Appreciation Month. Ha et kreativt nyhetsbrev med artikler om en av Amerikas sanne kunstformer. Fremhev Jazz Appreciation-konsertene og festivalene som finner sted i området. Inkluder en liste over jazzmusikkanbefalinger. For et nyhetsbrev på e-post, inkluder lenker til jazzmusikk online. Et papir nyhetsbrev kan ha en kampartikkel som samsvarer med jazzartisten i kolonne "A" med en populær sang eller et instrument i kolonne "B." Den uventede jazzy-utgaven vil holde nyhetsbrevet interessant.