Grand Canyon mobiltelefondekning

Til tross for at det bokstavelig talt er i en ørken i midten av ingensteds, har Grand Canyon overraskende mobiltelefondekning fra de tre mest populære mobiloperatørene i Amerika - Verizon Wireless, Sprint og AT&T, samt mindre transportører som T-Mobile og til og med Cricket.

Verizon Wireless

Fordi det er det største trådløse nettverket i Amerika, er det ingen overraskelse at Verizon Wireless tilbyr dekning overalt, selv i Grand Canyon. Verizon Wireless-brukere tilbyr digital mobiltelefondekning gjennom det meste av Grand Canyon nasjonalpark, og kan enkelt ringe og sende tekstmeldinger når de er på ferie til Grand Canyon. I tillegg til dekning av tale- og tekstmeldinger, tilbyr Verizon også dekning for mobilt bredbånd og V Cast i Grand Canyon.

Sprint

Til tross for at Sprint er et av de største trådløse selskapene i Amerika, tilbyr det ikke den beste dekningen av Grand Canyon. Taledekning er tilgjengelig i det meste av Grand Canyon, Arizona, men det er bare roamingtjeneste, slik at Sprint-brukere kanskje ikke kan få et sterkt signal. Det er også svært begrenset datadekning i Grand Canyon fra Sprint, så mange brukere har kanskje ikke tilgang til alle funksjonene i deres mobile bredbåndstjeneste.

AT&T

Den eneste operatøren av iPhone, AT&T, tilbyr trådløs dekning i hele Grand Canyon, men det er ikke deres egen. Grand Canyon-dekning fra AT&T skjer gjennom et partnerselskap, selv om AT&T hevder at mottakelse der fortsatt er bra. EDGE-tjenesten er også tilgjengelig i Grand Canyon, men igjen, den leveres av et partnerselskap. Brukere av AT & Ts pay-as-you-go-plan, GoPhone, er imidlertid ute av lykken. AT&T har ingen GoPhone-dekning i Grand Canyon overhodet.

T-Mobile

Som en av Amerikas raskest voksende mobiloperatører har T-Mobile utvidet seg til å omfatte mer dekning enn noen gang før. I henhold til dekningskartene i Grand Canyon gir T-Mobile tjenesten "Very Good" til "Excellent" for T-Mobile-kunder gjennom sitt eget nettverk, ikke en partners. Denne mengden dekning betyr at T-Mobile-kunder ikke skal ha noen problemer med å ringe eller sende bildemeldinger om ferien til sine venner og familier.

Siriss

En av de mindre mobiloperatørene i Amerika, Cricket tilbyr til og med anstendig mobildekning rundt Grand Canyon-området. Med Nationwide Talk & Text-dekning tilgjengelig i det mer befolkede området i Grand Canyon og roamingdekning tilgjengelig i mindre befolkede områder, bør Cricket-brukere kunne ringe og sende tekstmeldinger. Selv om Cricket ikke tilbyr noen data eller bredbåndsdekning rundt Grand Canyon.