Hvordan kan jeg se slettede tekstmeldinger på nettet?

Det er lett å ved et uhell slette noe viktig ved å klikke på knappen. Slettede meldinger blir imidlertid vanligvis ikke egentlig slettet, men blir lagt til side for å gi plass til telefonens minne for flere meldinger. Med riktig programvare er det mulig å gjenopprette meldinger som har forsvunnet. Mange versjoner av programvare for tekstgjenoppretting inkluderer gratis stier og er brukervennlige.

Trinn 1

Ta mobiltelefonen som inneholdt meldingene som ble slettet. For å gjenopprette de slettede meldingene er det behov for telefonrøret.

Steg 2

Bla på Internett for programvare for gjenoppretting av SIM-kort. Det er mange datarekonstruksjonsprogrammer å finne online, men du trenger programvare som er designet spesielt for å gjenopprette tekstmeldinger fra telefoner.

Trinn 3

Last ned programvaren for gjenoppretting av SIM-kort. Dette bør ta 10 til 20 minutter. Hvis det tar lengre tid, kan du gå til hjelpemenyen eller kontakte kundestøtte.

Velg et datointervall for meldingen som ble slettet. Gjenopprettingsprogrammer fungerer vanligvis når det gjelder datoer i stedet for etter avsender eller tittel på meldingen. Datoer er den mest effektive måten å gjenopprette slettede meldinger på. Når du har valgt datoene for de slettede meldingene, skal de vises på telefonen din.