Hvordan får jeg Espeon i "Pokemon: Liquid Crystal"

Eevee har alltid vært den mest uvanlige skapningen i Pokemon-verdenen. Det er en Pokemon som kan utvikle seg til syv andre skapninger, avhengig av omstendighetene. Mens Eevees tre første iterasjoner utvikler seg basert på en elementær stein, utvikler den psykiske skapningen Espeon seg i en litt mer komplisert sak. For å få Espeon i "FireRed / LeafGreen" PC-mod, kjent som "Liquid Crystal", bruker du den samme metoden som du ville brukt hvis du spilte "Pokemon Gold", "Silver" eller "Crystal."

Reis til Ecruteak Citys Pokémon Center, hvor du vil møte Bill. Når du har snakket med ham, reiser han hjem til Goldenrod City. Før du forlater senteret, gå over til PCen og sett inn en av Pokémonene dine. Neste gang du snakker med Bill, må du ha fem eller færre Pokémon i festen.

Gå inn til Bills hjem i Goldenrod City og snakk med ham igjen. Hvis du har fem eller færre Pokémon i festen din, vil han gi deg en Eevee.

Øk Eevees lykke ved å sørge for å ha den på festen, bruk den i kamp og gi den vitaminer fra Goldenrod City varehus. Eevee utvikler seg til Espeon hvis den har maks lykke og utvikler seg i løpet av dagen, fra klokka 4 til 18. En Pokemon får lykke for hvert 256 trinn du tar, så bruk av sykkelen er en sikker måte å få fortgang i prosessen.

Besøk huset over sykkelbutikken i Goldenrod City for å finne ut hvor nær Eevee er for maksimal lykke. Snakk med damen inne med Eevee som partileder, og hun vil fortelle deg hvor lykkelig Pokémon er. Hvis hun sier at Eevee "må elske deg mye," er det med maks lykke.

Ha Eevee-kampen din mot nærliggende Pokemon eller trenere. Neste gang den går opp, vil den utvikle seg til den psykiske Pokemon Espeon.

Tips

Espeon har en av de høyeste Special Attack-statistikkene i spillet, noe som gjør den utrolig formidabel som en støtende type. Espeon har evnen til å lære mange forskjellige TM-er.
Bruk Espeon mot Pokemon for kamp- og gift-type for maksimal effektivitet.

Advarsler

Hvis du vil ha Espeon, må du ikke gi den en stein eller utvikle den om natten. Hvis du gjør det, vil det utvikle seg til en annen skapning.