Hvordan fungerer USB-høyttalere?

USB-høyttalersystemer har andre krav og bruksparametere enn vanlige datamaskinhøyttalere. De bruker spesiell USB-lydprogramvare i stedet for datamaskinens lyddrivere.

Lyddrivere

De fleste høyttalersystemer kobles til et datasystemets lydkort gjennom en 3,5 mm lydkontakt. Lydkortet spiller av lyder ved hjelp av lyddrivere; uten disse driverne, vil ikke høyttalerne fungere. USB-høyttalere kobles imidlertid til en USB-port i stedet for lydkortet.

USB-drivere

USB-høyttalere krever ikke lyddriverne som brukes av andre høyttalersystemer; heller bruker de systemets USB-drivere. Faktisk inkluderer USB-høyttalere et innebygd lydkort. Dette gjør USB-høyttalere til et utmerket erstatningsalternativ for et lydkort som ikke fungerer eller fungerer.

Bruk

Siden USB-høyttalere legger til en ny lydenhet i systemet, kan det hende du må bytte datamaskinens avspillingsenhet for at høyttalerne skal fungere. Åpne Sound "-ikonet i Windows Kontrollpanel eller" Sound "-delen i OS X's System Preferences-vindu for å bytte lyd til USB-høyttalerne.