Hvordan legge til lysbildefremvisning i Blogger

Blogger gir deg muligheten til å publisere bilder på bloggen din ved hjelp av en lysbildefremvisning som automatisk roterer bilder på siden din. Disse animerte bildene er en underholdende funksjon for de besøkende, og de gir deg muligheten til å lage iøynefallende skjermer ut av media. Så lenge du har bildene dine vert på en bildestyringstjeneste, for eksempel Flickr eller Photobucket, kan du lage en lysbildefremvisning ved hjelp av Bloggers lysbildefremvisning-gadget.

Trinn 1

Logg deg på din fotoadministrasjonskonto, og klikk deretter på "Del" -alternativet ved siden av ønsket fotoalbum. Kopier URL-en som vises. Hvis du har problemer med å finne delingsfunksjonen på din spesielle vert, kan du se siden Hjelp eller FAQ.

Steg 2

Logg deg på Blogger-kontoen din, og klikk deretter navnet på nettstedet du endrer.

Trinn 3

Klikk på "Layout" -koblingen, og klikk deretter på "Legg til en gadget" -linken for å åpne dialogboksen Legg til en gadget. Klikk på "Grunnleggende" -linken, og klikk deretter på plusstegnet ved siden av lysbildeserien.

Trinn 4

Klikk på "Annet" ved siden av kildetittelen, og lim deretter inn lenken din i tekstfeltet "Feed URL". En forhåndsvisning av lysbildefremvisningen vises nederst i dialogvinduet.

Bruk de gjenværende menyene til å angi funksjoner som hastigheten på lysbildefremvisningen og rekkefølgen på bildene. Klikk på "Lagre" -knappen.