Hvordan endre en førerkortadresse online

En person må endre adressen sin til Department of Motor Vehicles (DMV) for å sikre at kommunikasjon mellom DMV og beboeren ikke blir avbrutt, oppdatere DMV-poster for registrerte kjøretøy i beboerens navn, samt be om et nytt førerkort eller stats-ID. I mange tilfeller vil endring av adresse på førerkort resultere i at DMV gir statssekretæren beskjed om en velgerendring av adresse. Dette gjelder bare personer som er registrert for å stemme i den staten.

Trinn 1

Gå til nettstedet Department of Motor Vehicles i din tilstand. For eksempel må en innbygger i California som ønsker å endre adresse på førerkortet, kontakte California Department of Motor Vehicles for å gjøre det.

Steg 2

Få tilgang til DMV-adressesystemet online.

Trinn 3

Skriv inn førerkortnummeret ditt. Skriv for eksempel inn "A5555555" uten mellomrom. Eller som anvist av online DMV-adressesystem i din tilstand.

Trinn 4

Skriv inn etternavn, fornavn og midtre initial i de angitte rutene.

Trinn 5

Skriv inn fødselsdatoen din. For eksempel "01/01/1960." I de fleste tilfeller vil det bli gitt en måned, dag og årskasse for hver oppføring, henholdsvis.

Trinn 6

Skriv inn de fire siste sifrene i personnummeret ditt. For eksempel "1234."

Trinn 7

Angi utstedelsesdatoen for førerkortet. I de fleste tilfeller vil det bli gitt en måned, dag og årskasse for hver oppføring. For eksempel "11/22/09."

Trinn 8

Velg alternativet for adresseendring som gjelder for deg. For eksempel "Endre BÅDE førerlisens / ID-kort og kjøretøy / fartøyadresse", "bare endre førerkort / ID-kortadresse" eller "bare endre kjøretøy / fartøyadresse." Velg riktig alternativ, og klikk deretter "Endre adresse." Eller den aktuelle knappen som lar deg fortsette med endring av adresse-prosessen.

Trinn 9

Skriv inn din forrige adresse.

Trinn 10

Angi hvilken adresse, postadresse og / eller bostedsadresse du vil endre. Hvis begge deler, velger du "Endre". Følg instruksjonene på skjermen og les alle instruksjonene som vises.

Trinn 11

Skriv inn den nye eller nåværende bostedsadressen.

Trinn 12

Bekreft at informasjonen er skrevet riktig. Rediger etter behov.

Trinn 13

Gjennomgå vilkårene for online DMV-adresseendringssystem. Godta vilkårene for å fortsette.

Trinn 14

Bekreft om du vil at DMV skal varsle utenriksministeren (velgeregistrering) med din nye adresseinformasjon.

Trinn 15

Send inn informasjonen.

Skriv ut siden for adresseendring. Det er ingen avgift for å endre adresse på nettet. Begrepet transaksjon brukes bare av DMV for å indikere at en tjeneste utføres. Skriv dato og klokkeslett for transaksjonen. For eksempel: 2009-07-08 23: 06: 29.123456