Hvordan rengjøre en Samsung flatskjerm-TV

Med den forbedrede bildekvaliteten til flatskjerm-TV-er kommer en langt mer følsom teknologi enn den som utgjorde fortidens katodestrålerør. Som sådan er rengjøringsmerker og flekker fra Samsungs flatskjerm-TV en delikat prosess. Samsung inkluderer rengjøringskluter av mikrofiber med de fleste TV-ene. Hvis du har en slik rengjøringsklut, kan du prøve å rengjøre skjermen med den før du går videre med en mer involvert prosess.

Hvordan rengjøre en Samsung flatskjerm-TV

Slå av og koble fra TV-en.

Hvordan rengjøre en Samsung flatskjerm-TV

Gå over skjermen med en myk, ren, tørr og lofri klut for å fjerne støv. Bruk forsiktig trykk og prøv å fjerne flekker med den tørre kluten.

Rengjør Samsung DLP, Samsung TV-rengjøring, Tørking av flatskjerm, Rengjøring av flatskjerm, Rengjør Samsung LCD, Samsung plasma-rengjøring

Fukt kluten med isoprofylalkohol eller, hvis flatskjermen din er en plasma-TV, ScreenClean-rengjøringsmiddel. Ikke påfør rengjøringsmiddel direkte på skjermen. Bruk heller rengjøringsmiddel på kluten og påfør kluten på skjermen.

Hvordan rengjøre en Samsung flatskjerm-TV

Tørk forsiktig over skjermen til du har fjernet merkene og flekkene, og la skjermen tørke. Når skjermen er helt tørr, kan du slå på Samsung-flatskjerm-TVen din igjen.