Hvordan lukke en webside i iPhone Safari

I tillegg til å være en telefon og iPod, er Apples iPhone en mobil Internett-enhet som lar deg surfe på nettet ved hjelp av Safari-nettleseren. Når du blir vant til funksjonene, kan det hende du har spørsmål om hvordan du administrerer dine åpne Safari-websider slik at du kan fjerne gammelt innhold eller kunne lagre de nye sidene du ønsker. Med iPhone i hånden kan du enkelt lukke en webside i Safari med bare et par handlinger.

Slå på iPhone ved å trykke på "Sleep / Wake-knappen" på den øverste kanten eller den runde "Hjem-knappen" på forsiden av telefonen. Skyv fingeren over meldingen "Skyv for å låse opp" på berøringsskjermen, og skriv inn passordet ditt hvis du har ett sett.

Gå til Safari-ikonet nederst på skjermen og trykk på dette ikonet for å få frem nettleseren. Hvis du har omorganisert ikonene dine, blar du til det nye stedet du tilordnet Safari-nettleseren din.

Trykk på boksikonet nederst til høyre for å hente opp alle websidene som for øyeblikket er åpne i Safari. Tallet på denne grafikken representerer antall nettsteder som er åpne på iPhone.

Flytt fingeren fra venstre til høyre over skjermen for å navigere til siden du vil lukke, og trykk deretter på den hvite "X" i den røde sirkelen for å lukke websiden. Klikk på "Ferdig" -knappen når du er ferdig. Denne handlingen bringer deg tilbake til en nettleserside, og boksikonet viser nå et redusert antall for å gjenspeile den lukkede siden.