Hvordan konvertere AV-kabler til USB

Elementer du trenger

  • AV-kabler

  • AV til USB-adapter

  • Komponent med AV-kontakter

  • Komponent med USB-port

Audio- / videokabler gjør raskt arbeid med å koble hjemmekino-komponenter til standardkontakter, men spredningen av elektroniske enheter med forskjellige porter og kontakter kan gjøre det utfordrende å integrere forskjellige typer utstyr. Datamaskiner, mobiltelefoner og MP3-spillere bruker for eksempel ofte USB-porter (Universal Serial Bus) for å koble til andre enheter. Når en bruker for eksempel vil koble en CD-spiller til en datamaskin, må det være en slags omformer på plass for å endre de runde lydpluggene til en USB-plugg. En adapter er nøkkelen til denne konverteringen.

Koble AV-kablene til AV til USB-adapteren ved å sette den gule videokontakten i den gule kontakten, og de hvite og røde lydpluggene i de tilsvarende fargekodede kontaktene.

Koble den andre enden av adapterkabelen, som ender i en USB-kontakt, til en ledig USB-port på en elektronisk enhet.

Koble AV-kablene til en lyd-videoenhet ved hjelp av den gule pluggen for Video OUT-tilkoblingen, og hvit og rød for Audio OUT-tilkoblingene. Dette oppsettet overfører bilde og lyd fra AV-enheten til USB-enheten.

Tips

Bruk en S-videokontakt med en USB-adapter når det er mulig for forbedret bildekvalitet. Adaptere er ofte utstyrt med både standard komposittvideokontakter og S-videokontakter. Et eksempel er lenket i "Referanser" nedenfor.

Advarsler

Koble alle komponentene fra stikkontakten mens du kobler til AV- og USB-kabler.