Hvordan konvertere PDF-bilder til JPG

PDF og JPG, også referert til som JPEG, filformater brukes ofte til å lagre digitale bilder på en datamaskin. Filformatene gjør at bildene enkelt kan deles, redigeres og brukes i fotoredigeringsprogrammer. Konvertering av et PDF-bilde til en JPG-fil kan enkelt gjøres med fotoredigeringsprogramvare.

Trinn 1

Finn PDF-filen som skal konverteres til en JPG-fil. Lag en sikkerhetskopi av PDF-filen. Høyreklikk på filen og velg "Rediger". Klikk på "Kopier". Gå til "Rediger" igjen og klikk på "Lim inn" for å lage et duplikat av PDF-filen.

Steg 2

Åpne bilderedigeringsprogramvaren; eksempler er Adobe Photoshop eller filkonverteringsprogramvare som Universal File Converter. Klikk på "File", og velg deretter "Open" eller "Import". Naviger til PDF-filen. Dobbeltklikk på PDF-filen for å åpne den med fotoredigeringsprogramvaren.

Klikk på "Konverter" i filkonverteringsprogramvaren og velg JPG som utdataformat. Hvis du bruker bilderedigeringsprogramvare, klikker du på "File". Velg "Lagre som." Velg "JPG" eller "JPEG" som utdatafilformat for å lagre PDF-filen som en JPG-fil.