Slik konverterer du vanlig surroundlyd til trådløs (8 trinn)

Konvertering av vanlig surroundlyd til trådløs krever et trådløst høyttalersett tilgjengelig i elektronikkbutikker. Dette gjør at høyttalere kan plasseres nesten hvor som helst i et rom, selv om konverteringen ikke vil føre til trådløse høyttalere i streng forstand av definisjonen. "Færre ledninger" kan være den bedre beskrivelsen, siden det fortsatt vil være behov for høyttalerkabler for å koble høyttalerne til de trådløse senderne. Avhengig av antall høyttalere, bør det ta mindre enn en halv time å sette opp de trådløse senderne.

Trinn 1

Koble mottakeren fra stikkontakten.

Steg 2

Klipp høyttalerkabelen i 12-tommers lengder med 1/2 tommers isolasjon fjernet fra ledningene i begge ender. Det kreves to ledningslengder for hver høyttaler som skal kobles til en trådløs sender.

Trinn 3

Koble høyttalerkabler til stolpene på baksiden av lyd- / videomottakeren for hver trådløse høyttaler. For eksempel er de bakre Surround Sound-høyttalerne vanligvis paret i et hjemmekinoanlegg konvertert til trådløs, så en 12-tommers høyttalerkabel vil bli koblet til venstre bakkanal og høyre bakkanal, ved hjelp av den røde ledningen for rød stolpe og den andre ledningen for den svarte stolpen.

Trinn 4

Fest de andre endene av ledningene til en trådløs sender som følger med settet. Ledningene kobles til baksiden av senderboksen med fjærklips som løftes for å avsløre hull for ledningene under.

Trinn 5

Fest de mindre trådløse mottakerboksene til høyttalerne ved hjelp av korte lengder på høyttalerkabelen og de samme tilkoblingsmetodene som beskrevet i trinn 4.

Trinn 6

Plasser høyttalerne på ønsket sted og koble de trådløse mottakerne til en strømkilde.

Trinn 7

Koble mottakeren og de tilkoblede senderne til strømmen.

Slå på mottakeren og sett den i Surround Sound-modus for å teste de trådløse høyttalerne.