Hvordan lage et nettsted for videovert

Mange henvender seg til Internett for å se videoer for underholdning, opplæring eller forskning. Ved å starte et videonettsted kan du være vert for spesifikt innhold for en målgruppe, eller du kan tilby en rekke videoer som kan interessere alle som besøker nettstedet ditt. Nettsteder som YouTube og Hulu har fått folk til å gå online for å se videoer som om de er deres favoritt-TV-stasjon. Nøye planlegging er nødvendig, men du kan ha nettstedet ditt i gang på kort tid.

Kjøp et domenenavn for nettstedet ditt. Et domenenavn er adressen kundene dine vil skrive inn for å få tilgang til nettstedet ditt (yourvideohostingsite.com). Domeneregistratorer tar vanligvis mellom $ 1 og mer enn $ 14 per år.

Få webhotell for nettstedet ditt. En webvert vedlikeholder forskjellige servere som administrerer innholdet og abonnentene dine som kommer til nettstedet ditt. Velg et webhotell som gir mye minne til de laveste prisene fordi videoene dine kan kreve mye minne. Nettverter kan lade alt fra $ 3 til mer enn $ 100 i måneden.

Finn ut om du vil gi videoer eller om du vil at abonnentene dine skal laste opp sine egne videoer til nettstedet ditt, som YouTube. Svar på dette spørsmålet før du begynner å lage et nettsted fordi programmeringskoden som kreves for at andre skal laste opp videoer, vil være annerledes enn om du selv vil laste opp videoer.

Skiss ut innholdet, utseendet og følelsen på nettstedet ditt ved hjelp av enten papir og / eller tekstbehandlingsprogramvare. Du må vite på forhånd hvilke farger du vil bruke og velkomstmeldingen din, sammen med annen informasjon. Bruk en tekstbehandlingsprogramvare, for eksempel Microsoft Word, som kan sendes til webdesigneren din.

Ansett en frilans webdesigner for å lage ditt nettsted. Ansett din freelance webdesigner fra nettsteder som GetAFreelancer.com eller Elance.com. Webdesignere fra hele verden vil by på prosjektet ditt basert på budsjettet. Sørg for at webdesigneren har erfaring med programmeringskoder som er nødvendige for å laste opp videoer.

Be venner og familie til forskjellige tider på dagen for å få tilgang til nettstedet ditt for å se og laste opp videoer for å sikre at det ikke er noen tekniske problemer som må løses før du går live.