Hvordan lage gratis bryllupsinvitasjoner online

Elementer du trenger

  • Datamaskin

  • Skriver

  • Blekk

  • Bryllupspapir

Å lage gratis bryllupsinvitasjoner på nettet kan bidra til å redusere kostnadene for bryllupet ditt og sikre at alle familiemedlemmer og venner blir invitert til å delta i brudeparets forening. Mens ideen om å kjøpe dyre bryllupsinvitasjoner er tiltalende, er det ikke nødvendig. Bruk en gratis utfyllbar mal for bryllupsinvitasjoner for å lage bryllupsinvitasjonen på mindre enn en time og kun for papir og blekk.

Gå til Microsoft.com.

Bla gjennom den alfabetiske listen over malvalg på høyre side av dataskjermen.

Klikk "Se alle kategorier", som åpner et nytt vindu som inneholder underkategorier av maler.

Finn kategorien "Invitasjoner" og klikk "Wedding Invitations."

Bla gjennom gratis malene. Bryllupsinvitasjonen din må gi tonen til bryllupsseremonien, så velg et utvalg som samsvarer med bryllupsstil.

Klikk på "Last ned". Klikk på "Lagre som" og skriv inn et filnavn for å lagre malen på datamaskinen din.

Sett inn tekst og grafikk. Tilpass malen med detaljene i bryllupet. Marker teksten som allerede er inne i tekstboksen, og klikk "Slett".

Kjenn igjen brudens foreldre øverst i bryllupsinvitasjonen. Legg inn en bekreftelseserklæring som, “Mr. og fru Brides foreldre ber om æren av din tilstedeværelse ved ekteskapet til datteren. "

Be gjestene bli med i brudeparets forening. Skriv inn det fulle navnet på bruden og brudgommen. Sjekk stavemåten og skriv mellomnavnet til brudeparet.

Skriv dato, tid og sted for vielsen i lang form. For eksempel, skriv "Halvtreds" i stedet for "7:30." Ta med en kort uttalelse om mottakelsen. "Mottak å følge," vil være tilstrekkelig.

Lagre den endelige versjonen av bryllupsinvitasjonen.

Sett bryllupspapir i skriverens papirskuff i henhold til produsentens instruksjoner. Bryllupspapir er tilgjengelig til engrospriser og kan kjøpes i pakker på 25, 50 eller 100 fra lokale papirvarer.

Skriv ut bryllupsinvitasjonene. Klikk på "Skriv ut".

Tips

La en andre person se over bryllupsinvitasjonen din før du skriver dem ut.

Advarsler

Lagre alltid malen din i tilfelle du trenger å gjøre endringer før du skriver ut.