Hvordan kaste gamle kopimaskiner

Kopimaskiner er en viktig del av kontorlivet i Amerika, men når de kastes på feil måte, blir de en trussel mot miljøet og menneskers helse. I følge Better Business Bureau inneholder kopimaskiner regulerte giftstoffer som kvikksølv, bly og kadmium. Dette betyr at du ikke bare kan kaste den gamle kopimaskinen i søppelbøtten når den overlever nytten. Heldigvis er millioner av andre mennesker i samme posisjon, og på grunn av alt som krever, har du mange forskjellige avhendings- og resirkuleringsprogrammer å velge mellom.

Alternativer for sikker avhending

Sjekk produsentens nettsted for å se om de kjører et innsamlingsprogram. I følge Better Business Bureau kan produsenten kanskje sende noen direkte til hjemmet eller kontoret for å hente den uønskede kopimaskinen. Hvis ikke, sjekk med butikken der du kjøpte kopimaskinen, eller en hvilken som helst butikk i ditt område som selger stor elektronikk eller apparater; de kan også ha avhendingsprogrammer. Hvis ikke, ring det lokale resirkuleringssenteret eller sjekk nettsiden til statens miljøavdeling for å se om det er et "e-sykling" -program i ditt område. Større byer kan også ha private virksomheter som spesialiserer seg på e-sykling.

Alternativer for ikke-avhending

Hvis kopimaskinen din fortsatt fungerer, bør du vurdere å videreselge eller donere den. Lokale skoler, små bedrifter, veldedighetsorganisasjoner og ideelle organisasjoner trenger ofte utstyr som de ikke har råd til å kjøpe, og søpla kan bli deres skatt. Det er ikke alltid lett å finne en organisasjon i nød. Ta kontakt med rådhuset eller rådhuset ditt for å se om de har ledende lokalsamfunn, eller ta kontakt med noen du kanskje kjenner som jobber for en samfunnsorganisasjon. Alternativt kan noen elektronikkbutikker ta kopimaskinen og pusse den opp for videresalg. Hvis alt annet mislykkes, kan du plassere en annonse i dine lokale rubrikkannonser.