Hvordan fikse eller deaktivere den svarte verktøylinjen

Internet Explorer 8 lider av en feil som involverer temaer med høy kontrast for Windows-skrivebordet og annen "tema-skinning" -programvare. Temaer endrer måten komponentene i Windows-operativsystemet vises på. Når Internet Explorer 8 installeres for første gang, kan visse temaer som "Classic" utløse en feil i nettleseren som gjør at verktøylinjen og vindusrammen ser ut til å være helt svart. Feilen er bare midlertidig og kan fjernes ved å bytte tema.

Trinn 1

Trykk "WIN" og "R" samtidig. Skriv "services.msc" i dialogboksen "Kjør" og trykk "Enter". Rull nedover listen over tjenester til du ser tjenesten "Temaer". Stopp den ved å høyreklikke på den og velge "Stopp". Dette tvinger de visuelle effektene for Windows til å deaktiveres midlertidig.

Steg 2

Lukk eventuelle Internet Explorer-vinduer som kan være åpne. I "Tjenester" -listen høyreklikker du "Temaer" og velger start. Dette vil nullstille og aktivere visuelle effekter for Windows-operativsystemet.

Trinn 3

Høyreklikk på skrivebordet og velg "Egenskaper". I dialogboksen "Egenskaper" klikker du kategorien "Temaer" hvis den ikke er valgt. På rullegardinlisten endrer du temaet til et alternativt element på listen. Klikk "Bruk". Når temaet er endret, klikker du på rullegardinlisten igjen og endrer det tilbake til det opprinnelige temaet. Klikk "OK" i alle åpne dialogbokser.

Åpne Internet Explorer for å teste nettleseren. Hvis verktøylinjen virker normal, er problemet løst. Hvis de fremdeles ser ut som svarte, må du starte datamaskinen på nytt og teste Internet Explorer igjen.