Slik løser du rulleproblemer i Internet Explorer

Internet Explorer er en mye brukt nettleser i Windows-operativsystemer. Et av de viktigste elementene i en IE-nettleser er rullefeltet. Den lar deg bla ned en lang webside. Du kan møte rulleproblemer i Internet Explorer på grunn av ulike systemfeil. Men du kan feilsøke slike problemer.

Sjekk musa. Forsikre deg om at den er riktig koblet til datamaskinen. Sørg også for at hjulet på musen beveger seg fritt uten hindringer. Prøv en annen mus og se om problemet skyldes en feil mus.

Klikk på "Start" -knappen og velg "Kjør ..."

Skriv "devmgmt.msc" uten anførselstegn og trykk "Enter" -tasten. Dette vil starte "Oppgavebehandling" -vinduet.

Rull nedover listen for å finne "Skjermkort". Klikk på det lille plusstegnet for å utvide det. Høyreklikk på skjermadapteren og velg "Oppdater driverprogramvare." Vent til Windows oppdaterer de nødvendige driverne. Du kan bli bedt om å starte datamaskinen på nytt etter at oppdateringen er fullført.

Rull ned for å finne "Lyd-, video- og spillkontrollere." Klikk på det lille plusstegnet for å utvide det. Høyreklikk på videokontrolleren og velg "Oppdater driverprogramvare." Vent til Windows oppdaterer de nødvendige driverne. Du kan bli bedt om å starte datamaskinen på nytt etter at oppdateringen er fullført.

Start Internet Explorer på nytt. Klikk på "Verktøy" og velg "Alternativer for Internett." Klikk på "Avansert" -fanen. Klikk på knappen som sier "Gjenopprett avanserte innstillinger." Trykk på "Apply" og velg "OK" for å avslutte prosessen.