Hvordan spille en Xbox ISO på en PC

Xbox er en av de vanskeligste konsollene å lage en emulator for, da spesifikasjonene er krevende. Det største problemet for spillere har ikke vært systemkravene, men mangelen på et passende program for å kjøre kommersielle spill ved hjelp av ISO-filen. "Xeon" er den mest pålitelige emulatoren som kan kjøre spill du finner i butikkene, selv om støttenivået fortsatt er lavt.

Gå til Emulator Zone på emulator-zone.com. Fra hovedsiden, klikk på "Microsoft Xbox" -lenken til venstre på skjermen.

Velg Xeon-emulatoren fra listen. Spesifikasjonene til Xbox er også oppført på denne siden, i tilfelle du vil sammenligne funksjonene med PC-en.

Velg Xeon 1.0 fra listen. Det er den eneste emulatoren som kjører kommersielle spill, med Halos NTSC-versjon som den første av dem. Systemkravene dine, for å kjøre et spill riktig, er også nevnt på denne siden, så sørg for at maskinvaren din kan støtte emulatoren.

Last ned filen. Den blir komprimert, så sørg for at du oppretter en ny mappe før du prøver å dekomprimere den. Du vil ikke miste noen av .dll-filene.

For å kjøre ISO-spillene, dra dem bare i applikasjonen, eller bruk alternativet "Åpne" i programmet.

Tips

Fortsett å lete etter nye oppdateringer av emulatoren. Halo var det første kommersielle spillet som ble drevet av Xeon, men listen fortsetter å utvides med nyere oppdateringer og oppdateringer.

Når du bruker emulatoren, må du lukke unødvendige applikasjoner for å utnytte prosessorens evner fullt ut.

Advarsler

Sjekk alltid filene du laster ned for virus. Emulatorer og ISO-filer er ikke offisielle Microsoft-produkter, så vær forsiktig med mulige farer.