Hvordan lagre YouTube-videoer som AVI

Hvis du elsker YouTube-videoer og vil lagre dem på datamaskinen din for å se senere, har du sannsynligvis prøvd å lagre dem og opplevd problemer med at formatet ikke åpnes i mediespilleren. Videoene på nettsteder som YouTube er formatert i Flash Video (FLV) -format og må konverteres for å kunne spilles av i de fleste mediaspillere. Dessverre er det ikke så enkelt som bare å høyreklikke på filen. Mange nettsteder bruker Flash Video-format fordi det gjør at streamingvideoer kjører problemfritt med begrenset buffering.

Trinn 1

Åpne YouTube i nettleservinduet og finn en video du vil lagre. Lengden på videoen spiller ingen rolle; det kan være noen sekunder til noen minutter langt. Det vil ikke påvirke det i det hele tatt.

Steg 2

Marker og kopier URL-en i adressefeltet. URL står for Uniform Resource Locator og forteller datamaskinen hvor filen ligger på Internett.

Trinn 3

Åpne en av videokonverteringene som er oppført i ressursene nedenfor, og lim inn URL-en i boksen. Velg formatet du vil lagre filen som for eksempel AVI eller MPEG.

Klikk på "last ned" -knappen. Det vil konvertere filen til et kompatibelt format for deg, og alt du trenger å gjøre er å lagre filen på datamaskinen din. AVI-filer kan spilles i nesten alle typer mediaspillere.