Hvordan starte en bedrift som bygger om klimaanlegg

En klimaanleggskompressor består av en motor, ett eller flere stempler og en kompresjonstank. Disse elementene mater sammen spolene som kjøler luften som blåses inn i boarealet ditt. En kompressor, og spolene den mates, er fylt med kjølemiddel. Reparasjon av dette systemet må læres av en erfaren tekniker og må bare utføres av noen med mange års opplæring. Du kan starte din egen A / C-kompressorreparasjonsvirksomhet ved å lære prosedyren og overholde sikkerhets- og farlige materialregler som gjelder for alle som arbeider med kjølemiddel og komprimerte gasser.

Lær virksomheten fra innsiden. Arbeid for en klimaanlegg med ombyggingsvirksomhet i minst fem år før du vurderer å starte din egen virksomhet.

Undersøk konkurransen på stedet du vil delta som en ny A / C-ombyggingsvirksomhet. Denne bransjen er ekstremt konkurransedyktig med mange selskaper og mange flere teknikere.

Skriv en forretningsplan som skisserer din intensjon om å bruke din erfaring til å starte virksomheten din og bære den inn i fremtiden. Tenk på den lokale konkurransen i forretningsplanen din, så vel som de lokale næringstrendene. Ta forretningsplanen din til banken din for å søke finansiering.

Kjøp verktøy, deler og utstyr som trengs for å drive en vellykket A / C-ombyggingsvirksomhet. Kjøp en lastebil som kan bære alt til jobbsidene dine. Låser og alarmer på lastebilen din vil holde utstyret ditt trygt og redusere forsikringssatsene.

Gjør avtaler med en lokal resirkulering for å ta imot farlige materialer. Kompressorer bruker kjølevæske som er miljøfarlig. Disse kjemikaliene må håndteres riktig til enhver tid.

Få en forretningslisens fra ditt lokale fylkeskontor. Spør ekspeditøren om fylket eller staten krever en spesiell lisens for å håndtere kompressorer eller andre farlige stoffer. Kjøp en lisens for farlig materiale hvis det kreves. Kjøp ansvarsforsikring for å dekke eventuelle utilsiktede tap.

Annonser A / C-kompressorens gjenoppbyggingsvirksomhet på de lokale gule sidene, gjennom et selskapets nettsted og i din lokale avis. Møt med lokale A / C-forhandlere og snakk med lederen for hver forhandler om å gjøre reparasjoner for sitt firma, samt å bli henvist til kundene etter garantien.

Advarsler

A / C-kompressorer bruker kjølevæske som er farlig for mennesker, dyr og miljøet. Disse kjemikaliene er under press og må kun håndteres av en kompetent, godt trent person. Utfør bare denne typen arbeid hvis du har fått den nødvendige opplæringen og lisensene. Unnlatelse av å overholde vil resultere i tap av virksomheten din, sivile bøter og mulig straffeforfølgelse.