Hvordan ta bilder for Google Maps

Google Maps er et allsidig verktøy for å utforske verdens geografi. Tjenesten er gratis og gir mange funksjoner som kartlagt gateveis, mens et satellittlag gir luftfotografering. Google Maps har også tusenvis av bilder som er sendt inn av brukerne. Disse bildene er merket med et bestemt sted og viser de varierte hendelsene og været opplevd av forskjellige mennesker i et gitt område. Det er mulig for alle å ta bilder og sende dem til Google for mulig inkludering på Google Maps. Ikke alle bilder er imidlertid godkjent.

Trinn 1

Ta bilder av hvor som helst. Bildene kan omfatte bygninger, monumenter, restauranter, landskap eller andre nyttige identifiserende egenskaper ved stedet.

Steg 2

Overfør bildene til datamaskinen. For de fleste digitale kameraer innebærer dette en USB-kabel koblet mellom kameraet og datamaskinen.

Trinn 3

Besøk Panoramio-nettstedet og registrer deg for en konto på www.panoramio.com. Dette Google-tilknyttede nettstedet er inngangsdøren for å dele geografiske bilder av verden. De brukerinnsendte bildene som vises på Googles karttjenester som Google Earth og Google Maps, sendes først gjennom Panoramio.

Trinn 4

Last opp bildene til Panoramio ved hjelp av Panoramio-kontoen din.

Trinn 5

Kartlegg bildene på nettstedet Panoramio. Denne prosessen er nødvendig for at Google skal forstå hvor bildene ble tatt, og hvordan de kan knyttes til virkelige steder. Du kan kartlegge et bilde ved å klikke på kartbildet på nettstedet eller søke etter en adresse, by eller landemerke. Nøyaktige koordinater kan også legges inn i adressefeltet for kartlegging ved hjelp av denne metoden.

Fortsett å laste opp flere bilder over tid, hvis ønskelig. Det er ingen garanti for at Google godkjenner alle bilder. For at de skal være gyldige kandidater, må alle bildene imidlertid kartlegges til steder i Panoramio. Du vil vite om et bilde er inkludert i Google-tjenester når et notat vises under bildet mens du er logget på Panoramio. Merknaden vil indikere at bildet er valgt og vil identifisere hvilke Google-tjenester som nå inkluderer det.