Slik feilsøker du en Belkin trådløs mus

Trådløse mus fungerer enten ved å koble dem til via Bluetooth eller via en USB-mottaker som er koblet til datamaskinen din. Hvis den trådløse musen ikke fungerer som den skal, er det flere mulige løsninger. Ved feilsøking er det ofte best å starte med den mest åpenbare eller enkleste løsningen før du går videre til mer komplekse. Disse kan omfatte å bytte ut batteriene i musen og sørge for at de er paret riktig med datamaskinen.

Trinn 1

Bytt ut batteriene. Fjern toppdekselet på musen og sett inn to nye AAA-batterier, og pass på at de positive kontaktpunktene stemmer overens. Tegn på at du trenger nye batterier, inkludert en stammende markør og et blinkende signal fra musen.

Steg 2

Fjern interferens mellom mottakeren og musen. Den trådløse musen din vil ikke fungere hvis den er for langt borte fra mottakeren eller hvis signalet er blokkert av møbler eller andre barrierer; spesielt metall. Hvis du bruker en USB-mottaker på en stasjonær datamaskin, må du sørge for at mottakeren er minst 8 tommer fra skjermen, datamaskinen og andre elektriske enheter.

Trinn 3

Koble musen til mottakeren på nytt. Slå på musen ved å bruke bryteren nederst. For å opprette en tilkobling på nytt, trykk på og hold inne knappen nederst på musen til den blinker, og trykk deretter og hold inne knappen på mottakeren umiddelbart. De to enhetene kobles til, og begge blinker for å indikere at de kommuniserer.

Tilbakestill mottakeren. Hvis enhetene har kommunisert tidligere, trykker du på tilbakestillingsknappen på mottakeren og venter på at enheten skal tilbakestilles. Musen vil automatisk prøve å koble til igjen når mottaket reaktiveres.