Hvordan oppgradere Internet Explorer

Hvis du er Microsoft Internet Explorer-bruker, er det en av de viktigste tingene du kan gjøre for å forbedre din nettopplevelse og sikkerhet å holde den oppgradert til den nyeste versjonen. Å kjøre en eldre versjon av Internet Explorer (eller en hvilken som helst nettleser, for den saks skyld) lar deg åpne for sikkerhetsproblemer som er løst i den nyeste versjonen.

Hvordan oppgradere Internet Explorer

Sjekk for å se hvilken versjon av Internet Explorer du bruker. Hvis du allerede har det siste, trenger du ikke en oppgradering. Åpne Internet Explorer, klikk på "Hjelp" -menyen øverst til venstre og velg "Om Internet Explorer." Her vil du se hvilken versjon av Internet Explorer du bruker. Noter versjonsnummeret.

Hvordan oppgradere Internet Explorer

Bruk nettleseren din til å navigere til lenken som er oppført under Ressurser nedenfor. Dette er den offisielle Internet Explorer-oppgraderingssiden fra Microsoft. Vær oppmerksom på bedragere som du kan finne ved å søke etter Internet Explorer. Du kan lande på en webside som installerer skadelig programvare, spionprogramvare eller uønskede verktøylinjer.

Web, Explorer ,, Oppgradering, Explorer, Nettleser ,, Nettlesere ,, 7, Internett, Last ned, Ny

Hvis versjonen som er tilgjengelig på denne siden, er høyere enn den du allerede har installert, klikker du på lenken for å installere Internet Explorer. Det kan være en enkelt knapp, eller du må kanskje velge en versjon basert på operativsystemet (som Windows 7 eller Windows 8) du har installert.

Hvordan oppgradere Internet Explorer

Last ned filen og kjør den, og datamaskinen din vil gjøre resten. Se opp for et tilbud om å endre standard nettleser; Hvis du foretrekker å ha en annen nettleser (som Firefox eller Chrome) som standard, så avslå tilbud som gjør Internet Explorer til standard.

Hvordan oppgradere Internet Explorer

Lukk alle programmer som er åpne før du fortsetter, og fullfør installasjonsprosessen. I noen tilfeller kan det hende du må starte datamaskinen på nytt - men mesteparten av tiden er det ikke nødvendig. Etter det er du klar og utstyrt med den nyeste versjonen av Internet Explorer.

Advarsler

Vær oppmerksom på tredjeparts nettsteder som tilbyr nedlastinger for å oppgradere Internet Explorer. Disse kan komme forhåndsinstallert med spyware eller verktøylinjer, eller inneholde virus. Sjekk alltid adressefeltet for å forsikre deg om at URL-adressen sier "Microsoft.com" før du laster den ned.