Hvordan se Netflix uten Silverlight

Silverlight er en nettleser fra Microsoft utviklet for Internett-plugin-moduler og andre online-applikasjoner, for eksempel Netflixs streaming videospiller. Tidligere en strengt postbestilling av DVD-utleietjenester, tilbyr Netflix også streamingvideo av tusenvis av titler som er tilgjengelige for å se i hvilken som helst populær nettleser. Hvis nettleseren eller operativsystemet ditt er inkompatibelt med Silverlight-plattformen, tilbyr Netflix imidlertid streamingvideo på en lang liste med Netflix-klare enheter, inkludert videospillkonsoller og mobiltelefoner.

Trinn 1

Logg på Netflix-kontoen din.

Steg 2

Besøk Netflix Ready Devices-siden (netflix.com/NetflixReadyDevices).

Trinn 3

Klikk for å velge typen enhet du vil bruke til å se streamingvideo fra Netflix. For eksempel, hvis du har en smarttelefon eller en nettbrett-PC, kan du kanskje dra nytte av den spesielle Netflix-appen for mobile enheter (inkludert iOS og Android). I tillegg er mange Internett-aktiverte hjemmeunderholdningssystemer også kompatible med Netflix. Disse inkluderer HD-TV-apparater, Blu-ray-spillere, videospillkonsoller og andre moderne systemer.

Bla gjennom listen over Netflix-klare enheter. Når du finner enheten din, klikker du på den tilhørende "Lær mer" -linken for å se en liste med grunnleggende informasjon og instruksjoner for å koble enheten til Netflix. Hvert sett med instruksjoner er unikt for hver enhet; Imidlertid er et vanlig trinn som deles av alle Netflix-klare enhetene at du må bekrefte kontoinformasjonen din. Enkelte konsoller og systemer krever i tillegg at du kobler kontoen din med en aktiveringskode for enheten, tilgjengelig når du begynner installasjonsprosessen for enheten.