Hvordan ordne måltidene for et bryllupsresponskort

Svarkortet for et bryllupsinvitasjon har tradisjonelt to mål: det ber om et svar fra gjesten, og lar dem, hvis det blir bedt om det, angi måltidets valg. Et av de største spørsmålene som brudene har om disse kortene gjelder ordlyden. Det er viktig å sikre at måltidene er klare og konsise, for å forhindre tidkrevende oppfølging senere.

Formulering av svarkortene

Snakk med catering, arrangementskoordinator eller ansvarlig for bryllupsmåltidet for å bestemme hvordan maten skal serveres. Hvis måltidet skal være buffé, er ikke måltidene på svarskortet like nødvendige. Hvis måltidet skal serveres, velg hva som skal serveres og hvor mange måltidsvalg som blir gitt til gjestene.

Velg mellom å oppgi hovedingrediensen (kylling, biff, vegetar), eller oppfør hele måltidet (kylling mørbrad, filet mignon, vegetabilsk stek). Førstnevnte er et godt alternativ hvis den endelige menyen ikke er helt bestemt ennå.

Telle et grovt estimat av hvor mange vegetariske og veganske gjester som er invitert. Et vegetarisk måltid kan inkluderes på svarkortet som et måltidsalternativ for alle, eller det kan spesifiseres bare for vegetarianere og veganere. Stem opp hvor mange barn som er invitert. Vurder å ta med et alternativ for barn bare for foreldre å velge. Hvis du inkluderer et barnemåltid, må du inkludere (for barn under 12 år) i parentes etter måltidet, for å avklare at valget ikke er for alle.

Sjekk om invitasjonene er rettet mot hver enkelt gjest, eller om en invitasjon skal ut til hver familie. Hvis det er individuelt, kan svarskortet be om at det valgte måltidet blir sjekket med en x. Hvis invitasjonen er for en hel familie, skal svarkortet angi at det kreves et nummer ved siden av hver type måltid.

List opp måltidene under RSVP-informasjonen, eller på baksiden av kortet. Over førstevalget, skriv et enkelt sett med instruksjoner, som "vennligst angi måltidvalg" eller "sjekk et måltid nedenfor." Ved siden av hvert måltidsvalg, legg igjen en linje, rute eller plass til gjesten for å indikere valget.

Tips

Nummerering av svarkortene på baksiden er en nyttig måte å holde rede på. hvis en gjest har dårlig håndskrift, kan det også bidra til å avklare deres svar.