Skullcandy hodetelefonproblemer

Skullcandy tilbyr en rekke hodetelefonstiler som er kompatible med MP3-spillere, hjemmelyd, datamaskiner og videospill. Som alle hodetelefoner er det imidlertid kjent at de utvikler spesifikke problemer, som forkunnskaper om kan hjelpe deg med å forhindre dem.

Lyd på den ene siden

Hvis lyd kommer ut av den ene siden av hodetelefonene, men ikke den andre, er problemet med kabeltrådene. Dette skjer vanligvis over tid, ikke når hodetelefonene er nye.

Lydkvalitet

I følge Fortune Tech er "Skullcandy-hodetelefoner ikke den typen du vil høre lydfiler strømme om." Klager på lydkvaliteten varierer mellom de forskjellige stilene til Skullcandy-hodetelefoner, så prøv å kjøre et par før du kjøper dem.

Statisk

Skullcandy hodetelefonproblemer

Hvis Skulldcandy-hodetelefonene gir en statisk knitring eller sus, kan det være et problem med hodetelefonene, men det kan være et problem med utgangen på lydspilleren eller enheten de er koblet til i stedet.

Uforenlighet

I følge Scullcandy er Bluetooth-produkter ikke helt kompatible med alle enheter. Hodetelefonene spiller bare mono, selv om lydenheten avgir stereolyd. I tillegg er de helt inkompatible med tredje generasjons iPods, iPhone 3G og iPhone 4.