De beste hodetelefonene for tenåringer

Når du handler hodetelefoner til tenåringen din, bør du vurdere flere faktorer. Volumkontroll og volumminimering er funksjoner mange foreldre ser etter for å forhindre øreskader. Hodetelefoner skal være komfortable, bærbare og enkle å koble til musikkilden. Faktorkostnad, da tenåringen din sannsynligvis vil skade eller miste hodetelefonene. Og ikke glem bling. Ørepropper, eller øretelefoner av hodetelefoner, dekorert med rhinestones og design blir populære.

Ørepropper

Øreproppen er en liten høyttaler som går inn i øret i stedet for over øret som tradisjonelle hodetelefoner. Øreplugg koster vanligvis fra $ 30 til $ 90. Den lille størrelsen på ørepluggen gir enkel portabilitet for tenåringen din. Både Sennheiser MX560 og CX300B er populære alternativer for tenåringer, ettersom de gir utmerket lydkvalitet og kommer med en reiseveske og snorvikler for å holde alt organisert. Skullcandy's Smokin 'Buds er kjent for sine lyse farger og rhinestone design.

Hodetelefoner i full størrelse

Hodetelefoner i full størrelse kommer vanligvis til den billigste prisen på grunn av deres enkelhet. Mange foretrekker tradisjonelle hodetelefoner ettersom de er sikrere og ofte mer komfortable. Skullcandy lager to kvalitetsalternativer for tenåringer: Hesh Stereo og TI. Sennheiser PX-100 er en annen populær hodetelefon i full størrelse, da den har over øret funksjoner, men kan foldes ned for bedre bærbarhet. Disse modellene koster fra $ 30 til $ 70.

Øreklips

En annen populær design er en hodetelefon med klips over øret. Denne stilen kombinerer komforten til den tradisjonelle hodetelefonen med bærbarheten til ørepluggene. Panasonic RP-HS43K og Koss KSC 75 er begge høyt rangert for tenåringer og koster fra $ 12 til $ 20.