Husqvarna broderi USB-dongle leser ikke

Tøybroderi har gått inn i en ny fase med programvarebasert design. Inkludert med Husqvarna broderiprogramvare er en dongle-enhet som krever festing til datamaskinen slik at broderiprogrammet vil fungere. Men dongelen kan fungere med jevne mellomrom.

Identifikasjon

Husqvarnas broderiprogramvare tilbyr forskjellige design, farger og sømstrategier for tilpassede prosjekter. Dongelen kobles til datamaskinens universelle serielle buss- eller USB-kontakt, slik at programvaren bare er tilgjengelig på den datamaskinen som skrivebeskyttelse.

Feilsøking av Dongle

En vanlig årsak til en feilaktig dongle er gamle programvareversjoner. En datamaskins operativsystem og en dongles programvaredriver må være de nyeste versjonene for kompatibilitet og kommunikasjon. I tillegg fester du dongelen til datamaskinen før du starter opp, slik at operativsystemet gjenkjenner den nye dongle-maskinvaren.

Hensyn til Dongle

Koble fra og fest donglen igjen hvis det oppstår feil under bruk av Husqvarna-programvaren. Denne løsrivelseshandlingen tvinger datamaskinen til å bruke sin "Plug and Play" -teknologi og gjenkjenne dongle-maskinvaren.