Hva betyr de røde stjernene på Netflix?

Netflix bruker et femstjerners system for vurdering og anbefaling av filmer og TV-serier. Du vurderer spesifikke filmer og TV-serier, og kan også fylle ut en smaksprofil for å lage en preferanseprofil. Når du vurderer filmer og show, betyr stjernene:

  • One Star: Hated It
  • To stjerner: Likte ikke det
  • Tre stjerner: Likte det
  • Fire stjerner: virkelig likte det
  • Five Stars: Loved It

Gule stjerner vises hvis du har gitt en tittel.

Netflix vurderer dine rangeringer og preferanser og bruker en algoritme for å anbefale titler. Den tar hensyn til sjangre og undergenrer du har vurdert, din streaming- eller seerlogg, tilgjengelige titler og rangeringene til andre medlemmer med lignende smak.

I dette eksemplet på en smaksprofil indikerte medlemmet komedipreferanser. Med tanke på disse preferansene inkluderte Netflix Stand Up-titler og fjernet College Humor-titler fra Comedy-anbefalingene.

Hva betyr de røde stjernene på Netflix? Hva betyr de røde stjernene på Netflix?

Én stjerne betyr at utvalget ikke samsvarer med din smak, og fem stjerner betyr at utvalget er et flott samsvar basert på dine identifiserte preferanser og rangeringer. Røde stjerner vises hvis du ikke har rangert en tittel, og viser Netflix beste gjetning for din vurdering basert på algoritmen.

Netflix viser rangeringer med røde stjerner og gule stjerner. Finn ut hva de mener når du klikker på en film eller et show.

Tips

For å gi Netflix mer informasjon og forbedre anbefalingene, kan du legge til rangeringer ved å velge stjerner eller klikke Ikke interessert.