Hva er et bærbart trådløst kort?

Et trådløst kort for bærbar PC lar deg koble til Internett uten kabelforbindelse via et signal som overføres av en trådløs ruter eller et celletårn. Trådløse trådløse kort kan enten være en innebygd komponent eller en ekstern enhet.

Hva du trenger for å koble til

For å koble deg til Internett trådløst hjemme, trenger du Internett-tjeneste via et modem, en trådløs ruter, en bærbar datamaskin og et trådløst bærbart kort. For å koble til ved hjelp av et trådløst hotspot, trenger du en bærbar PC og et trådløst kort.

Trådløse protokoller

Det er fire trådløse protokoller: A, B, G og N, som varierer i hastighet, kompatibilitet og gjelder bare hjemmenettverk. Det viktigste å huske er at den trådløse ruteren din må støtte samme protokoll som det trådløse kortet for bærbare datamaskiner.

Innebygde trådløse kort

Hva er et bærbart trådløst kort?

Moderne bærbare datamaskiner leveres med innebygde trådløse kort. Bærbare datamaskiner som er kjøpt direkte fra en leverandør av trådløs Internett, har innebygde trådløse kort som kobles til Internett ved hjelp av et signal fra et mobiltelefontårn.

Eksterne trådløse kort

Hva er et bærbart trådløst kort?

Eksterne trådløse kort kobles til den bærbare datamaskinen din ved hjelp av PCI-spor, PCI Express-spor eller USB-port. Eksterne bærbare trådløse kort kobles til hjemmenettverket eller trådløse hotspots, eller kan koble til Internett ved hjelp av et signal fra et mobiltelefontårn.

Trådløse Internett-leverandører

Alle de største leverandørene av mobiltelefontjenester tilbyr også trådløse Internett-alternativer. Å skaffe et trådløst bærbart kort fra disse leverandørene fungerer på samme måte som å kjøpe en mobiltelefon og ringeplan.