XBox-skuffen åpnes ikke

Du er klar til å spille et nytt spill på Xboxen din, men diskskuffen åpnes ikke. Før du smekker maskinen for å åpne skuffen eller tar tak i en skrutrekker for å lirke den opp, trekk pusten dypt og se etter en mindre aggressiv tilnærming. Du kan løse de fleste tilfeller av at skuffen ikke åpnes selv, og sparer kostnadene ved å ta konsollen til service. Noen ganger kan det hende du trenger service fra Microsoft for å løse problemet.

XBox-skuffen åpnes ikke

Undersøk frontplaten på Xbox for å forsikre deg om at den ikke er løs og blokkerer skuffen, spesielt hvis du nettopp har pakket ut en ny Xbox. Plasser frontplaten om nødvendig. For nye Xbox-konsoller, se etter og fjern eventuelt klart bånd som fester platen.

XBox-skuffen åpnes ikke

Trykk på utløserknappen på Xbox-konsollen hvis du har brukt kontrolleren til å åpne skuffen. Hvis utløserknappen fungerer på konsollen, kan problemet være med batteriene i kontrolleren eller den trådløse forbindelsen mellom kontrolleren og konsollen.

Konsoll-skuff, Xbox-spillkonsoll, Xbox-skuff, Skuff fast, Stopp xbox-skuff, Xbox-plate fast

Finn den manuelle utløserknappen på konsollen hvis utløserknappen ikke åpner skuffen. Den manuelle utløserknappen er et lite hull som ligger enten på frontpanelet under skuffen eller til venstre for utløserknappen. Koble Xbox fra strømkilden før du fortsetter.

XBox-skuffen åpnes ikke

Rett ut en liten binders. Sett binders i den manuelle utløserknappen. Vipp binders til venstre og trykk på den manuelle utløserknappen. Hvis det lykkes, åpnes skuffen delvis. Det kan ta flere forsøk for å oppnå dette.

XBox-skuffen åpnes ikke

Trekk forsiktig med fingrene for å åpne skuffen helt.

Tips

Mindre binders fungerer bedre enn større.

Noen Xbox-konsoller har to eller flere små hull i skuffen. Hvis du ikke kan sette binders i ett hull, kan du prøve et av de tilstøtende hullene.

Advarsler

Hvis manuell utløserknapp ikke åpner skuffen, trenger Xbox profesjonell oppmerksomhet. Ikke prøv å lirke opp skuffen.

Hvis en plate har blitt usittende og er løs i plateskuffen, legger du Xbox horisontalt og trykker på utløserknappen. Hvis platen forhindrer at skuffen åpnes, trenger Xbox profesjonell oppmerksomhet.