Forskjeller mellom AutoCAD og TurboCAD

CAD-programmer (datastøttet design) er rettet mot å hjelpe til med utformingen av forskjellige prosjekter, inkludert arkitektur, broer, veier, elektriske ledningsoppsett og møbler. TurboCAD og AutoCAD er to typer CAD-programvare tilgjengelig. Siden det kan fungere i de fleste AutoCAD-designede prosjekter, gir bytte til TurboCAD en enkel overgang som ikke krever redesign av prosjekter.

Hvem bruker AutoCAD

AutoCAD brukes vanligvis av trekkere. Ifølge education-portal.com brukes AutoCAD oftest innen følgende spesialiserte områder: mekanisk tegning, arkitektonisk tegning, sivil tegning, elektrisk tegning, elektronikkutkast og luftfartsutkast. Dette betyr at AutoCAD brukes til å designe bolig- og kommersiell arkitektur, maskiner og mekaniske innretninger, broer, kloakksystemer, veier og elektriske ledningsoppsett.

Hvem bruker TurboCAD

Teaterdesignere bruker TurboCAD til å hjelpe med å designe belysning, grunnplaner og se seksjonene. Det er en Møbelmaker TurboCAD som hjelper interiørdesignere og treverkere. Flertallet av TurboCAD-programvaren er rettet mot arkitektonisk design, og brukes derfor av arkitekttegnere og interiørdesignere.

2D- og 3D-bildebehandling

Dette er hvor TurboCAD og AutoCAD er like: De tilbyr begge 2D (2 dimensjonale) og 3D (3 dimensjonale) bilder.

Fotorealistisk gjengivelse

TurboCAD Pro 17 og Deluxe 17 tilbyr begge fotorealistisk gjengivelse, som hjelper til med å lage et bilde som ser ut som om det er tatt et bilde av prosjektet. Dette er ganske nyttig for å få en ide om hvordan sluttproduktet vil se ut før du begynner på fysisk arbeid med prosjektet.