Ulike måter å sende tekstmeldinger på

En tekstmelding er en kort utveksling av skrevne ord mellom mobiltelefoner over mobiltelefonnettverk. Akkurat som telefonsamtaler tillater en tekstmelding mennesker over hele verden å kommunisere. Tekstmeldinger er nå mer avanserte, der kunder kan sende videoer, bilder, sanger og andre typer innhold sammen med en skriftlig melding.

Telefon til telefon

Den tradisjonelle måten å sende en tekstmelding på er fra selve mobiltelefonen. Det er nødvendig å ha en telefon som er i stand til å sende tekstmeldinger. Avhengig av hvilken type telefon en kunde har, er metoden ganske enkel. De fleste mobiltelefoner har et meldingsalternativ på telefonen, som når hun klikker på meldingsalternativet, kan hun sjekke innkommende og utgående meldinger, eller sende meldinger som hun vil. Fordelen med å sende en tekstmelding fra en telefon er muligheten til å lagre tekstmeldingen i en utkastboks, der avsenderen har muligheten til å sende meldingen senere. Når du sender en tekstmelding fra en mobiltelefon, er svaralternativet å svare til alle mottakerne av en tekst, mens på en datamaskin må kunden plassere alle numrene manuelt fordi datamaskinen ikke lagrer tekstmeldinger for sikkerhetsmessige årsaker.

Nettsted for operatør

Mobiloperatører gir kundene muligheten til å sende tekstmeldinger via operatørens nettsted. Alt en kunde må gjøre er å gå til nettstedet, for eksempel Sprint eller Cincinnati Bell Wireless, og velge alternativet "send en tekst". For å bekrefte telefonoperatørens identitet krever enkelte nettsteder at kunden logger på kontoen sin, og deretter kan han gå til muligheten for å sende meldingen. For en kunde som ikke har en online konto hos mobiltelefonoperatøren, kan han opprette kontoen når som helst. Imidlertid, når du oppretter en online-konto, trenger kunden litt informasjon, for eksempel kontakt-e-post og fysisk adresse, og mobiltelefonens kontonummer som ikke er hans mobiltelefonnummer. Det er gratis å sende meldinger online med telefonoperatøren, men meldingen kan koste en kunde, avhengig av hvilken type tekstmeldingsplan han har for øyeblikket.

Online selskaper

Det er selskaper på nettet, for eksempel SMS Everywhere, Text’em, Google og Txt2day som lar alle sende en tekst online. Forskjellen fra denne tjenesten, og en som tilbys av telefonoperatører, er at avsenderen ikke trenger å legge inn et mobilnummer. Ikke alle eier mobiltelefoner, men dette hindrer ikke en person i å sende en tekstmelding gjennom et av de fire selskapene. Txt2day krever avsenderens e-postadresse, men de andre gir avsenderen muligheten til å sende tp en e-postadresse, slik at mottakeren kan svare på e-postadressen hvis tjenesten er tilgjengelig på mobiltelefonen hans. Disse nettstedene er også gratis, og en person kan sende ubegrenset tekstmeldinger.