Hvordan programmerer jeg en Nexxtech Remote?

Universelle fjernkontroller kan være en dyktig erstatning for tapt eller ødelagt fjernkontroll og kan være et godt alternativ til å sjonglere med de forskjellige fjernkontrollene som styrer en håndfull enheter og komponenter som utgjør et typisk hjemmeunderholdningssystem. Nexxtech fjernkontroller styrer et varierende antall enheter, avhengig av hvilken modell, og fjernkontrollene er designet for å være enkle å programmere, enten du ønsker å bruke den med en TV, videospiller, DVD-spiller eller kabel / satellittmottakerboks.

Trinn 1

Slå på enheten du vil programmere fjernkontrollen til, pek fjernkontrollen mot enheten og trykk på tasten for den aktuelle enheten (TV, etc.) på Nexxtech-fjernkontrollen. For TV-er kombinert med en videospiller eller DVD-spiller, bruk "TV" -tasten, og for videospillere / DVD-kombinasjonsenheter må både "VCR" og "DVD" settes opp hvis den spesielle fjernkontrollen tilbyr begge deler.

Steg 2

Finn koden (eller mulige koder) for merkevaren din og enhetstypen i listen som fulgte med fjernkontrollen. Trykk og hold "P" til skjermlampen blinker to ganger, og skriv deretter inn den første koden. Skjermlampen vil blinke med hvert siffer og blinke to ganger hvis koden ble akseptert. gjenta med neste kode hvis den ikke var det. Trykk på "Strøm" når koden ble akseptert for å se om enheten reagerer ved å slå av den. Gjenta trinnene for alle kodene som er oppført under det merkenavnet.

Trinn 3

Søk etter en kode hvis ingen av de oppførte kodene ble akseptert, eller hvis du ikke har listen ved å trykke på den aktuelle enhetstasten, holde nede "P" til skjermlampen blinker to ganger og trykke på "9-9-1." Trykk på "Power" for å se om enheten reagerer, og trykk "CH +" for å prøve flere koder hvis den ikke gjør det. Trykk på "P" igjen for å låse koden når den lykkes.

Trinn 4

Rett fjernkontrollen mot en programmert enhet, trykk på enhetstasten, trykk og hold "P" til lampen blinker to ganger, og skriv inn "9-9-0" for å lære koden for den enheten. Trykk på "1" for å se koden for det første sifferet; tell antall blink på skjermlampen og skriv ned det tallet. Hvis tallet er 0, vil ikke lyset blinke i det hele tatt. Gjenta for de neste tre sifrene ved å trykke talltasten for det tallet (2 til 4).

Trykk på "9-9-2" etter å ha trykket på "P" for å tilordne en enhetstast på nytt hvis du for eksempel har to DVD-spillere og ingen videospiller og vil programmere "VCR" -innstillingen til den andre DVD-spilleren. I dette eksemplet følger du "9-9-2" ved å trykke "DVD" og deretter "VCR", og programmer deretter inn koden for den enheten.