Hvordan aktivere en Net10-mobiltelefon

Net10 er en forhåndsbetalt mobiltelefontjeneste som lar deg ringe for bare 10 cent i minuttet. Det er fordelaktig for alle som ønsker enkelhet og bekvemmelighet ved å ha en mobiltelefon, men som ikke vil ha en månedlig regning. Hvis du nylig har kjøpt en Net10-mobiltelefon, men ikke vet hvordan du skal aktivere den, ikke bekymre deg. Du kan slå den på på mindre enn 10 minutter.

Trinn 1

Slå på telefonen og velg "Meny" og "Forhåndsbetalt." Rull ned og velg "Mitt IMEI" (dette står for International Mobile Equipment Identity). Skriv dette nummeret ned og trykk "Tilbake". Rull ned og velg "SIM-serienummer", og skriv ned dette nummeret. (SIM står for Subscriber Identity Module.)

Steg 2

Gå til Net10.com på datamaskinen din og klikk på "Aktiver / reaktiver telefon" øverst til venstre i menyen. Hvis dette er første gang du aktiverer en telefon på Net10, må du fylle ut dine personlige opplysninger, for eksempel navnet ditt, et hjemmetelefonnummer og et passord. Klikk på "Send" og velg modellen på telefonen.

Klikk på "Send", så kommer du til skjermen der du kan skrive inn IMEI- og SIM-numrene du skrev ned. Klikk på "Aktiver" og du er ferdig. Du skal kunne ringe nå.