Hvordan lage din egen CCTV DVR

En CCTV (Closed Circuit TV) DVR er en enhet som brukes til å spille inn sikkerhetskameravideo som kan vises enten live eller spilles av på et senere tidspunkt. Hvis du eier en bedrift eller eiendom du ikke har lett tilgang til, kan det være lurt å installere et lukket krets TV-system. Dette er flott fordi du kan se og vurdere video når du vil. Et CCTV-system registrerer aktivitet når det skjer, og lagrer videoen i en DVR (Digital Video Recorder) for å se den. De kan programmeres til å registrere ALLE aktiviteter eller bare registrere når bevegelse oppdages. Hvis du bare spiller inn på aktivitet, vil dette spare diskplass siden det ikke alltid kjører. Dette oppsettet kan installeres på en datamaskin du allerede eier.

Trinn 1

Kjøp et kamerasystem som Panasonic eller Mobotix. Disse systemene leverer kameraet / kameraene og CCTV DVR-programvaren. Dette er nyttig, siden du er garantert kompatibilitet med alt utstyret.

Steg 2

Bruk en datamaskin med en stor harddisk, for eksempel 500 gigabyte til en terabyte lagringsplass. Størrelsen er kritisk hvis du ønsker å arkivere en betydelig mengde video (opptil uker om gangen).

Trinn 3

Følg instruksjonene for å installere kameraet, da mange av dem vil kringkaste det lokale nettverket til datasystemet ditt. Når du kan se videofeeden på datamaskinen din, er det på tide å installere DVR-programvaren. Installer programvaren i henhold til produsentens instruksjoner og la den koble til kameraet.

Konfigurer DVR-programvaren. De tilbyr mange alternativer, for eksempel kvalitet, størrelse, lengde på oppbevaring og type opptak, utløsende på aktivitet eller live alltid på videoopptak.