Hvordan skifte pære i Sawyer-lysbildeprojektorer

Manuelle lysbildeprojektorer, som Sawyer Rotomatic Series, var populære på slutten av 1960-tallet og begynnelsen av 1970-tallet, og mange er fortsatt i bruk. I motsetning til et moderne projeksjonsshow er Sawyer-projektorer avhengige av pærer. En utbrent pære kan stoppe en presentasjon. Det enkle å bytte pære i en Sawyer-lysbildeprojektor er en av grunnene til at merket ble så populært.

Trinn 1

Slå av lysbildeprojektoren og la maskinen og pæren avkjøles.

Steg 2

Stå bak lysbildeprojektoren og ta tak i den øvre venstre og høyre kanten av dekselet. Trykk inn på de faste sidene av dekselet, rett under sømmen der den øverste delen passer over sidene, og lirk opp på den øverste delen for å fjerne dekselet fra maskinen. Sawyer-glideprojektorer bruker ikke klips eller skruer for å holde toppdekselet på plass.

Trinn 3

Trekk den gamle pæren ut av maskinen ved å ta den med en ren klut og trekke oppover. Hold kroppen på maskinen mens du gjør dette for å forhindre at lysbildeprojektoren løfter seg.

Trinn 4

Sett den nye pæren inn i lysbildeprojektoren. Still opp den smale, rektangulære basen på pæren med pæreåpningen bak linsen, og trykk ned på pæren for å opprette forbindelse.

Sett dekselet tilbake over toppen av maskinen, og trykk det ned rundt kanten for å få det tilbake over sidene.