Hvordan endre båndet på en sebraskriver

Zebra-skrivere er en serie spesialiserte termiske skrivere, inkludert strekkode, mobil strekkode, RFID, kiosk og kortmodeller. I motsetning til tradisjonelle skrivere, skriver Zebra-skrivere ut med et bånd i stedet for en blekk / tonerkassett. Sebrabånd er tilgjengelige i modeller med voks, voks / harpiks og harpiks. Voksbånd er ideelle for standard utskrift på papirmateriale. Voks / harpiksbånd er ekstremt holdbare mot bruk av kjemikalier på papir. Harpiksbånd gir overlegen holdbarhet mot kjemikalier og varme på syntetiske stoffer. Zebra-skrivere er utstyrt med Zebras patenterte Load-N-Go-funksjon. Med denne funksjonen endres båndet delvis automatisert og tar under to minutter. Å bytte bånd er en lignende prosess for de fleste Zebra-modeller.

Trinn 1

Slå på skriveren før du bytter bånd. Dette gjør at båndet kan synkroniseres riktig. Åpne lokket og skyv den blå frigjøringspilen fremover. Frigjøringspilen er funnet over skrivehodevognen. Trykkhodevognen inneholder trykkrullene.

Steg 2

Løft skrivehodeholderen (den blå utløsingspilen er festet til den) og fjern det brukte båndet ved å trekke det mot deg.

Trinn 3

Hold båndspolen i høyre hånd med den hvite enden mot skriveren. Hold den tomme spolen i venstre hånd. La det blå båndet ligge på den nye båndspolen.

Trinn 4

Plasser båndet på spindelen rett under skrivehodevognen, og plasser den tomme spolen på opptaksspindelen til venstre for vognen (dette er den mindre spindelen). Spindlene er kjegleformede sylindere som passer pent inn i båndspolen.

Trykk ned på skrivehodeholderen til den klikker på plass igjen. Skriveren justerer automatisk båndet. Etter 20 sekunder vil LCD-skjermen vise "Klar".