Hvordan kopiere og lime inn HTML på nettstedet mitt

De fleste nybegynnerwebmastere har forundret seg over hvordan man bruker HTML til å formatere tekst på en bestemt måte, ordne innhold i kolonner eller bygge tabeller. Når du kommer over et nettsted som gjør akkurat det du vil gjøre, gir nettleseren deg et innblikk i HTML-kildekoden. Du kan kopiere og lime inn koden som utgangspunkt for å skape tilsvarende effekter på dine egne sider.

Trinn 1

Last inn websiden hvis kildekode du vil kopiere, inn i et vindu i nettleseren din. Vis sidekilden for å avsløre den rå HTML-en. De fleste nettlesere plasserer kommandoen for dette alternativet i Vis-menyen, eller i en kontekstmeny som vises når du høyreklikker på en webside.

Steg 2

Finn linjene med HTML du vil kopiere. Trykk "Ctrl-A" for å velge hele dokumentet, eller klikk og dra gjennom det med pekeenheten for å velge en del av koden. Trykk "Ctrl-C" for å kopiere valget til utklippstavlen.

Trinn 3

Åpne filen du vil lime inn HTML-koden i, i et passende redigeringsprogram. Bruk en redigering av ren tekst, for eksempel Notisblokk i Windows eller TextEdit på en Mac. En nettleser viser filen som en webside i stedet for å vise deg HTML.

Trinn 4

Finn stedet i filen der du vil lime inn HTML-en du kopierte tidligere. Trykk "Ctrl-V" for å lime inn koden.

Trinn 5

Lagre HTML-filen. La det være åpent i klarteksteditoren hvis du planlegger å gjøre flere endringer.

Trinn 6

Åpne HTML-filen i en nettleser og undersøke hvordan den innlimte HTML-gjengivelsen. For å gjøre ytterligere justeringer av koden, gå tilbake til ren tekstfil, gjør endringene og lagre filen. Oppdater siden i nettleseren din.

Launcb FTP-programvare eller bruk kontrollpanelet i hostingkontoen din for å få tilgang til filene for nettstedet ditt. Last opp den redigerte siden.