Hvordan lage profesjonelle Craigslist-annonser gratis

Craigslist kan være en effektiv måte å selge varer på, legge ut stillingsannonser og selge eiendom. Men med tanke på den store mengden oppføringer på de regionale nettstedene til enhver tid, er det viktig å få oppføringen din til å skille seg ut så mye som mulig. I tillegg til å legge til så mye verdifull informasjon og bilder til innlegget ditt som mulig, er en måte å få annonsen til å skille seg ut ved å bruke en profesjonell annonsemal. Mange av disse malene er tilgjengelige gratis på Internett.

Trinn 1

Bestem nøyaktig hva annonsen er for. For å gjøre dette, spør deg selv hva de viktigste funksjonene i produktet eller tjenesten er. Du vil prøve disse nøkkelfunksjonene i annonsen for å øke svarprosenten fra kundebasen din.

Steg 2

Finn fotografier du kan bruke for å øke annonsens relevans og profesjonalitet. Hvis du ikke har noen bilder for øyeblikket, kan du ta noen bilder av høy kvalitet på kameraet og laste dem opp til datamaskinen.

Trinn 3

Velg en gratis profesjonell Craigslist-mal fra en av de mange online malleverandørene. Noen få nettsteder som tilbyr gratis maler inkluderer FreeCraigslistAds.com, Adjaz.com og CraigsFlyer.com.

Trinn 4

Velg en mal som samsvarer med temaet for annonsen din, og fyll ut de relevante feltene. Dette inkluderer en innleggsbeskrivelse, pris, bilder og lenker til eksterne ressurser.

Trinn 5

Forhåndsvis annonsen for å være sikker på at du er fornøyd med utformingen, innholdet og det generelle utseendet til annonsen. Prøv forskjellige maler eller gjør endringer i bildene og innholdet etter behov til du er fornøyd med annonsen.

Kopier HTML-koden for den profesjonelle annonsen du opprettet. Du limer inn denne koden i boksen "Innleggsdetaljer" i Craiglist-annonsen for å publisere den profesjonelle annonsen din på nettstedet.