Hvordan lage en tilgangsdatabase for kirkemedlemskap

Hvis du har ansvaret for å holde medlemsrullene for kirken du går i, vil du sørge for at medlemsrullene er nøyaktige og oppdaterte. Å lage en Access-database som inneholder gjeldende medlemsoppføringer i kirken din, er en av de beste måtene å automatisere denne tidkrevende prosessen. Når du har oppgitt informasjonen, er det like enkelt å opprettholde disse medlemsoppføringene som å slå opp hvert medlem og gjøre de riktige endringene i adresse, telefonnummer eller medlemsstatus.

Trinn 1

Lag en liste over felt du vil ha med i databasen din. En typisk liste over kirkemedlemmer kan inneholde fornavn, etternavn, gateadresse, by, stat, postnummer, året medlemmet ble med i kirken og en unik medlems-ID. Prøv å unngå å inkludere informasjon som kan bli misbrukt, for eksempel personnummer. I stedet for å oppgi hvert medlems personnummer, tildel hvert medlem en unik medlems-ID før du designer databasen.

Steg 2

Bestem hvilket felt du vil bruke til primærnøkkelen. Primærnøkkelen er et felt som er inkludert i hver post, og som er unik for hver post. Medlems-ID-en du oppretter, kan tjene som hovednøkkel.

Trinn 3

Samle all informasjonen om medlemskapet i kirken din. Du må oppgi denne informasjonen når databasetabellene og skjemaene for datainnføring er fullført.

Trinn 4

Åpne Microsoft Access og åpne en ny database. Gå til tabellseksjonen og opprett en ny tabell. Skriv inn navnene på feltene du har identifisert i de forrige trinnene. Det er best å bruke korte, ett-ords titler for hvert felt.

Gå til "skjemaer" -delen i databasen og åpne skjemaveiviseren. Du kan bruke skjemaveiviseren til å lage et dataregistreringsskjema basert på tabellen du nettopp opprettet. Feltene i skjemaet for datainnføring følger feltene i den underliggende tabellen, og når du legger inn medlemsdata i skjemaet lagres de i tabellen.