Hvordan finne ut når en Facebook-side startet

Hver Facebook-side har metadata knyttet til seg, som utviklere kan få tilgang til for å hente ut spesifikke detaljer angående den siden. Dessverre er ikke en Facebook-sides opprettelsesdato en del av de tilgjengelige metadataene, så det er ingen idiotsikker måte å finne en offisiell opprettelsesdato. Hvis en omtrentlig opprettelsesdato fungerer for dine behov, eller hvis du ikke har noe imot å ankomme med en rimelig gjetning, er det indirekte et par måter du kan bestemme når en side først ble åpnet for virksomheten.

Trinn 1

Last inn den aktuelle Facebook-siden i nettleseren din.

Steg 2

Klikk på profilbildet for å se albumet med tidligere profilbilder.

Trinn 3

Klikk på det eldste profilbildet. Opprettelsesdatoen sammenfaller sannsynligvis med opprettelsesdatoen for selve Facebook-siden, selv om det er en sjanse for at det sanne originale profilbildet siden er slettet.

Bla tilbake gjennom alle veggoppdateringene på siden til du finner den aller første oppdateringen. Dette er en langsommere prosess enn å se på det første profilbildet, men kan øke tilliten din til profilbildedatoen hvis den første veggoppdateringen også ble lagt ut på den datoen.