Hvordan koble en kondensator-MIC til en datamaskin

En kondensatormikrofon er et av de mest populære valgene for opptak i studioer, og det finnes rimelige kondensatormikrofoner for hjemmeopptak. Mange hjemmeopptaksstudioer bruker datamaskiner som sin primære metode for opptak fordi mange mennesker har datamaskiner, og opptak digitalt er den enkleste måten for mange som begynner å spille hjemme.

Trinn 1

Kjøp en mikser. Selv om du kan koble noen mikrofoner til en datamaskin uten mikser, vil en mikser gi deg større kontroll og mer fleksibilitet. De fleste kondensatormikrofoner krever fantomstrøm, som en mikser kan tilby. Du kan kjøpe små, billige miksere designet for bare noen få mikrofoner.

Steg 2

Kjøp og installer et lydkort som har muligheten til å koble til en kvart-tommers jack. De fleste miksere kan sende ut gjennom kvart-tommers kontakter, som lar deg fange lyden fra mikrofonen på datamaskinen gjennom lydkortet. Koble mikrofonen til mikseren og mikseren til lydkortet.

Installer innspillingsprogramvare. Windows har en innebygd lydopptaker, men den er veldig begrenset. Du vil installere et bedre program, for eksempel Adobe Audition eller Audacity eller Cakewalk. Disse programmene lar deg ta opp og redigere lyden som kommer inn i datamaskinen din, og gir også mange nyttige verktøy.