Hvordan forbedre mottaket av trådløst kamera

Trådløse kameraer er praktiske fordi de kan plasseres nesten hvor som helst uten å måtte koble kabler til områder som er vanskelig tilgjengelige. De brukes ofte for sikkerhets- og overvåkingsformål. Trådløse kameraer fungerer over Wi-Fi-nettverk og kan dermed være gjenstand for rekkevidde og hastighetsproblemer for andre Wi-Fi-enheter. Når mottaket ditt for det trådløse kameraet ikke er på nivå, gjør du noen justeringer for å forbedre bildekvaliteten.

Trinn 1

Juster antennene på både det trådløse kameraet og den trådløse ruteren. Hvis de begge har eksterne antenner, kan du prøve å vri dem for å peke i hverandres retning.

Steg 2

Flytt om mulig den trådløse ruteren. Å plassere ruteren et mer sentralt sted eller et sted nærmere kameraet kan bidra til å forbedre kameraets mottak.

Trinn 3

Bytt ut de eksterne antennene på både kameraet og ruteren med høyforsterkede retningsantenner hvis kvaliteten fremdeles er dårlig. Fjern de eksisterende antennene ved å skru dem ut mot urviseren. Fest de nye antennene i de åpne antenneportene ved å skru dem med klokken. Pek kameraets antenne i retning av routerens antenne.

Trinn 4

Installer en trådløs repeater. En trådløs repeater er en rekkevidde som utvider enheten som fungerer med den eksisterende ruteren din for å videresende signalet lenger. Plasser repeateren innenfor ruteren og pek den i retning av det trådløse kameraet.

Oppgrader den trådløse ruteren til den nyeste Wi-Fi-standarden. De nyeste standardene som Wireless-N tilbyr et lengre område og er mindre utsatt for forstyrrelser enn eldre standarder som 802.11b. Du får best ytelse hvis det trådløse kameraet støtter samme nyere standard.