Hvordan sette inn et påloggings- eller registreringsalternativ på min webside

Hvis du legger til et påloggingsalternativ på websiden din, vil brukerne av nettstedet få muligheten til å opprette et brukernavn og passord. Mange nettsteder har påloggingssider, slik at brukere kan få tilgang til konfidensiell eller eksklusiv informasjon. Følgende HTML-koding gjør at du kan legge til et enkelt skjema på nettstedet ditt, som vil lede informasjonen til en MySQL-database.

Trinn 1

Opprett en database i MySQL. Denne databasen vil lagre brukernavn og passord for hver besøkende på nettstedet ditt.

Steg 2

Finn HTML-kodingen for websiden der du vil legge til påloggingsinformasjonen. Dette er vanligvis hjemmesiden, men kan også være en egen webside.

Trinn 3

Når du er inne i HTML-kodingen, velger du stedet der du vil at påloggingsinformasjonen skal vises (vanligvis øverst på siden). Påloggingsinformasjonen må vises mellom og tagger for at den skal vises.

Trinn 4

Legg til følgende HTML-kode for å starte påloggingsskjemaet:

"/Bin/processmyform.php" -kodingen refererer til plasseringen av filen som vil behandle brukernavnet og passordinformasjonen. Denne filplasseringen er i MySQL-databasen din, som ble opprettet. Når du har funnet filen, endre navn på "/bin/processmyform.php" -kodingen slik at informasjonen blir dirigert. PHP er et databehandlingsspråk som vil dirigere besøkendes informasjon fra websiden din til databasen, hvor du kan få tilgang til informasjonen.

Trinn 5

Rett under forrige kode legger du til følgende kode for brukernavnet:

Dette er den delen av skjemaet der den besøkende skriver inn navnet sitt. Du kan erstatte 'Logg inn' eller 'Registrer' i stedet for brukernavn, hvis du foretrekker det.

Trinn 6

Legg til følgende kode for passordet:

Dette er den delen av skjemaet der den besøkende skriver inn passordet sitt.

Trinn 7

Legg til følgende kode for send-knappen:

Erstatt "Logg inn" eller "Registrer" eller "Send" for knappen hvis du vil.

Trinn 8

Lukk HTML-kodingen med

stikkord.

Trinn 9

For enkel referanse, sjekk kodingen din mot følgende kode:

Lagre kodingen og se på den på websiden din. Prøv å skrive inn et testbrukernavn og passord for å sikre at skjemaet fungerer som det skal.