Hvordan lære Cribbage online gratis

Cribbage er et kortspill som det kan være vanskelig å lære på egen hånd på grunn av de mange reglene og strategiene du vil vite om. En av de beste måtene å lære cribbage er å se på nettsteder som har cribbage-regler du kan studere. På noen nettsteder kan du lese reglene, og på andre kan du lære spillet og deretter faktisk spille det for å være sikker på at du forstår reglene.

Trinn 1

Klikk på Games.com-lenken i Resources og se på Cribbage-siden. Les gjennom listen over regler om cribbage på siden. Se på diagrammene om forskjellige regler og trekk du kan gjøre mens du spiller cribbage. Se på bildene for å være sikker på at du forstår konseptet før du prøver å spille.

Steg 2

Besøk Gå til gratisspill og klikk på cribbage-siden (se Ressurser). Klikk på "Veiledning" for å starte den elektroniske opplæringen for spillet. Les gjennom veiledningen for å forstå mer om cribbage. Se på bildene for å være sikker på at du forstår reglene. Når du er ferdig med å lese gjennom reglene, klikker du på spillet for å spille det.

Gå til Learn Play Win og se Cribbage-siden (se Ressurser). Klikk på "Tutorial" -knappen og les gjennom opplæringen for å lære å spille cribbage. Les instruksjonene og se på bildene for å bestemme reglene mens du går. Når du er ferdig med å se på reglene, kan du spille spillet for å forsikre deg om at du har tatt tak i spillet.