Hvordan finne forretningsfaksnumre

De fleste virksomheter vil ha et faksnummer for å motta notater, faktureringsfakturaer og annet papirarbeid. Noen selskaper publiserer ikke faksnumrene sine eller gjør dem enkle å finne. Det er noen få skritt du kan ta for å hente selskapets faksnummer; i noen tilfeller er dette imidlertid ikke mulig. For eksempel kan det hende at en bedrift ikke eier en faksmaskin, eller at et selskap bare bruker faksmaskinene sine til internt bruk. I tillegg er det tilfeller der bare leverandører og forretningspartnere er kjent med disse faksnumrene. Av disse grunner kan du komme i vanskeligheter når du leter etter et faksnummer.

Ring eller e-post bedriften og spør om de kan gi deg faksnummeret ditt. Hvis nødvendig, snakk med en leder eller veileder hvis din første forespørsel ikke gir resultater.

Sjekk nettsiden for virksomheten, selskapet eller organisasjonen. Se under kontaktseksjonen for et faksnummer.

Bruk Googles søkemotor. Skriv inn selskapets navn og gå gjennom søkeresultatene. Du kan også legge til "faksnummer" i firmanavnet for å gi mer spesifikke resultater.

Bruk et telefonkatalognettsted som FreeSearching, 411 Info eller Gule Sider for å finne faksnummeret.

Tips

Start alltid bedriftens faksnummer-søk ved å gå direkte til kilden.

Når du fakser til et stort selskap, må du få riktig faksnummer. Hvis du for eksempel bestrider en transaksjon på kredittkortet ditt, kan du be tvistrepresentanten om avdelingens faksnummer slik at du kan fakse dokumentene dine til riktig kontor.

Advarsler

Ikke alle virksomheter har et faksnummer, og noen velger å ikke oppgi nummeret til kundene.