Hvordan forhandle priser for XM Radio

XM Radio-abonnementer er tilgjengelige for mange forskjellige prisplaner. Jo lenger du forplikter deg til service, jo billigere er den månedlige kostnaden for deg. XM er alltid ivrig etter å beholde kunder og er veldig villige til å forhandle om prisplaner, og tilbyr ofte spesialtilbud til kunder som er misfornøyde med sin nåværende prisplan. Hvis priser er et problem for deg, kan du kontakte XM Radio for å forhandle abonnementskostnaden.

Trinn 1

Still inn den aktiverte XM-radioen din til kanal 0 og registrer det åttesifrede radio-ID-nummeret som vises på skjermen. Dette nummeret er knyttet til din unike XM Radio, og du trenger det for å få tilgang til kontoen din.

Steg 2

Ring XM Radio hotline på 1-800-XM-RADIO (1-800-967-2346). Følg de automatiserte instruksjonene og velg alternativet for å snakke med en liveoperatør.

Forhandle om den nye planprisen og vilkårene dine med en liveoperatør. Hvis den ikke allerede er arkivert, vil operatøren samle inn faktureringsinformasjonen din for å starte den nye prisplanen din når du er enig i den.