Hvordan spille en ISO som en XBE på en PC

International Organization for Standardization (ISO) -filer kan spilles som spill på datamaskinen din med riktig programvare, for eksempel en videospiller som kan spille .ISO-filer. Xbox Executable (XBE) -filer kan spilles som Xbox-spill når de åpnes på datamaskinen din med et Xbox-spillprogram. Konvertering av .ISO-filer til .XBE-filer slik at du kan spille .ISO-filen som et Xbox-spill på din PC (PC) krever nedlastet konverteringsprogramvare og en Xbox-emulator.

Åpne nettleseren din. Finn en ISO-til-XBE-omformer, for eksempel "C-Xbox Tool", "ADR Patcher" eller "Craxtion" på Tacoban, 4shared eller XBoxISOZone (se Ressurser). Last ned den til datamaskinens skrivebord.

Flytt Xbox .ISO-filen, for eksempel "Halo.ISO", på datamaskinens skrivebord med datamaskinens søkefunksjon. Skriv inn "Halo.ISO" til søketekstfeltet og trykk "Enter" eller "Return" med tastaturet. Finn filen i datamaskinens viste søkeresultater, og klikk på den for å velge den. Dra den til skrivebordet.

Åpne ISO-til-XBE-omformeren din, for eksempel "CXbox Tool v2.0.6", ved å dobbeltklikke på ".exe" -filen på skrivebordet med musen. Klikk på "XBE-Patch" -knappen med musen under vinduet "CXBox Tool v2.0.6". Ta kontakt med omformerens vedlagte "Read-Me" -fil eller gå til hjelpemenyen hvis du ikke er sikker på hvordan du åpner omformeren.

Klikk på "Halo.ISO" -filen din, og dra den på toppen av "XBE-File" -tekstlinjen i "CXBox Tool v2.0.6" -vinduet med musen. Slipp museknappen for å slippe filen i tekstboksen "XBE-File". Klikk på "Bruk oppdatering" -knappen nedenfor for å lappe "Halo.ISO" -filen din i en "Halo.XBE" -fil. Ta kontakt med omformerens vedlagte "Read-Me" -fil eller gå til hjelpemenyen hvis du ikke er sikker på hvordan du konverterer ".ISO" -filen til en ".XBE" -fil.

Gå tilbake til skrivebordet og åpne "Halo.XBE" -filen med et Xbox-spillprogram, for eksempel "Xeon", "CXBX" eller "Click-2U" (se Ressurser) for å fullføre.